2011-04-03

lår: 60,5
midja: 68
överarm: 27
höft:93
över rumpan: 100
knä: 38
smalben: 35,5
under brösten:71
bröst: 88
hals: 33
underarm 24,5
handled: 16
mina mått. nu är botten nådd. imorgon börjar jag mitt nya liv på riktigt. idag bestämde jag mig för att ha jeans. inte haft det sedan januari. tog på mig mina favoritjeans, drar upp dem lite mer och hör ett konstigt ljud. jag hade spräckt byxorna. det var droppen. det här går inte längre. nu e det nog på riktigt.

2011-03-29

okej. hatar mig själv igen. ångest ångest ångest. imorgon SKA jag uppdatera på riktigt igen.

2011-03-25

orkar inte blogga idag. är full och hatar mig själv. imorgon ska jag skriva upp lie regler som måste följas. MÅSTe FÖLJAS

2011-03-24

okej faildag. åhh jag HATAR MIG SJÄLV!! klarade mi ganska bra på förmiddagen men sen när jag kom hem från jobbet så åt jag massa.. fan va jag känner mig äcklig.. vägde mig i tisdags, då stod vågen på 67.3. idag innan jag duschade va den på 66.7 tror jag. gjorde mig lite gladare. måste börja med träningen så att fettet försvinner. ska typ på zumba på måndag eller så. känns as pinsamt med ah, det ska ju tydligen funka. ska bara prova på första gången och se om det är värt att satsa på.

dagens matintag:
i skål gröt - med mjölk och bär
75 cl grönsaksbuljong - med 2 vitlöksklyftor, 1 dl ärtor och i quornbiff
2 pannkakor - med kanske 1-2 dl bär
15 skivor inlagd gurka
1 glas vatten - med citron


2011-03-23

okej dag två, än så länger helt okej. idag var ännu en seg dag. tog studenten förra våren/sommaren och sedan dess har det inte hänt så mycket. hade jobb förra hösten men vantrivdes och var glad när jag fick gå i slutet av december. nu har jag bara kvar ett kvällsjobb som jag haft i 2 år. fast nu jobbar jag 3 dagar. hade seriöst hellre haft ett dagsjobb 5 gånger i veckan, men ah det är som de är atm. håller på och söker (eller ska börja supersöka nu) hoppas på något bra!

det första jag åt idag va yoghurt och det va typ.. efter 12 tror jag. så idag va jag officiellt utan mat i 24 timmar ett tag. skulle antagligen ha kunnat kört hela dagen utan mat också egentligen. men jag känner att det är bra att vänja kroppen först. kände av det idag när jag böjde mig ner och skulle lyfta saker. halvsvimmade, men det har jag ju vart van vin en gång. bara att härda igen.

åkte hem till mamma sen efter. de hade precis ätit vofflor som jag missade och sedan körde de glass mm. är sjukt stolt över att jag inte åt något. nu känns det på riktigt igen. jag kommer klara det den här gången! dock åt jag nötter.. MÅSTE SLUTA MED DET!! planerar att fota mig själv för extra pepp och för för och efter bilder. jag måste se det själv för att känna peppen. har redan ångest, hatar att se mig själv i spegeln..

dagens matintag:
1 skål jordgubbs/vanilj yoghurt
1 ganska stor skål med grönsaksbuljong + ca 1½-2 dl ärtor + en vitlöksklyfta
en handfull nötter
halv klase vindruvor
1 mango
1 glas vatten - ska börja dricka 1-2 l om dagen nu

FAN VA MYCKET USCHH


2011-03-22

okej jag ångrar mig. jag ångrar att jag raderade alla gamla inlägg och jag ångrar att jag slutade blogga. jag ångrar att jag tappade kontrollen helt och blev tjock igen. ångrar att jag lkät mig själv äta precis vad jag ville och jag ångrar att jag inte kan sköta mig längre.

skulle egentligen ha börjar blogga förra veckan igen men jag kör ALLTID på "ahh men nästa vecka" det blir inget mer nästa vecka. nu nu nu. får ångest hela tiden för att jag inte sköter mig. vad hände, jag var hur duktig som helst.

kommer ihår när jag tappade kontrollen officiellt. när jag började skita i bloggen och började äta allt och hela tiden. det va för lite mer än 1 år sedan. hade börjar fasta varannan dag och lyckades sjukt bra. det vart fredag och jag skulle till en kompis. egentligen skulle jag fasta den dagen, men så blev det inte. vi gjorde egen pizza och jag åt upp hela. sedan bakade vi kaka och jag åt upp hela. drack läsk tror jag också att jag gjorde. och det har vart den grejen som jag ALLTID har stått emot.

efter det rasade allt ihop. började äta hela tiden och allt. gick upp alla kilon jag kämpat mig ner och lite till. nu är jag äckligare än någonsin. men jag ska lyckas igen. jag SKA. denna gången ska jag dock träna mig ner det mesta. köpte en träningscykel förra våren i desperation eftersom jag inte kunde sluta äta. har dock kanske tränat på den 5 gånger eller så. nu ska jag köra till en början 30 min på den och sedan träna mage och så. JAG SKA!!

dagens matintag:
1 skål gröt med mjölk och bär


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0