BYTT BLOGGPLATS

okej jag klarar inte av blogg.se, min tumblr är den som gäller http://urskogen.tumblr.com/

2011-11-26

jahapp, så sitter man här igen. JAG ORKAR INTE MED ATT JAG MISSLYCKAS VARJE GÅNG JAG SKA BÖRJA TRÄNA OCH SKIT, VARJE GÅNG. i våras var det så brutalt att jag funderade PÅ RIKTIGT att köpa dem där bantningspillren som kissie och amir kör på. men sen när man slutat med dem är det ju stor risk att man går upp allt + lite till pga att det är so amfetamin. man går alltid upp i vikt när man slutar knarka, så äre.

men ah, jag har aldrig riktigt haft victoria secret modellerna som förebilder men ah sedan i sommras har jag börjat se upp till dem ganska så mycket. va det inte heidi klum som födde barn och typ 3 månader senare gick deras visning och såg så himla snygg ut?! jo skulle inte förvåna mig, 3 månader är ju ingenting!! jag känner att jag inte är ett helt hopplöst fall, men jag har ALDRIG vägt så mycket som jag gör idag..

från och med nästa vecka, (ja jag kör på den grejen) så kommer mitt nya liv (IGEN) att börja. jag är sedan snart 3 år tillbaka vegetarian, sedan i våras laktosintolerant och sedan 1 vecka tillbaka har jag försökt hålla mig ifrån ALLA mejeriprodukter. såg ett youtube klipp där en tjej snackade om mjölk och grejer, har sedan dess vart så otroligt äcklad av mjölk. klarar inte av att dricka det längre så det är ju ganska bra. ska försöka sluta med mejeroprodukter helt!

tänkte sitta och knåpa ihop mitt mat/träningsschema imorgon. ska skriva in det här sedan så jag har lite koll. måste börja mjukt den här gången, inte TRÄNA VARJE DAAAG. det blir heltokigt som vanligt då.

men okej nu kör vi!! (märkte precis att blogg.se är helt värdelöst fortfarande......... fan tror att jag tar min tumblr i alla fall, bestämmer imorrn)

RSS 2.0