2011-04-13

okej ska försöka bättra mig med bloggningen. men som sagt, ibland när jag kommer hem skiter jag i att sättap¨å datan och väljer att sova istället. har kämpat så jävla hårt för de rutinerna jag har nu, vill INTE bryta dem.
okej idag var en ätdag.. NU FÅR JAG TA OCH GE MIG!!!!! tror också att jag är lite laktosintolerant.. vet inte om jag vill gå till läkaren och kolla. jag vägrar ta blodprov, det händer bara inte.
JAG MÅSTE KOMMA IGÅNG MED TRÄNINGEN OCKSÅ!!

2011-04-12

förlåt för dålig update, kommer inte blogga lördag-söndag. kan inte blogg.se appen komma snart?! då kommer jag vara mer pepp på att blogga. 

misslyckades i helgen. måste skärpa mig nu, förra veckan gick så jävla bra. nu måste jag bara kämpa på!

2011-04-07

skriver nu ifall jag bestämmer mig för att försöka sova efter jobbet (vilket jag gjorde igår). har än så länge bara druckit ett glas mjölk och ätit en skåla med gröt + bär. BRA BRA BRA! var också hemma hos modern igår och åt inga nötter!!! fatta INGA!! åt dock bröd.. men ah ville unna mig något!

har ätit mer än vanligt idag men känner mig ändå ganska slut och tomm.. fattar ingenting.. måste sluta dricka så jävla mycket mjölk. onödigt när man kan dricka vatten. är det någon som vet om fun light e bra? kollade och det stod att den inte innehöll så mycket kalorier och inget socker? dock måste den ha sjukt mycket sötningsmedel i.. aja det duger

2011-04-06

okej idag (igår egentligen..) var en bra dag. jag känner att jag är inne i bra matrutiner nu igen! dock failade jag med att gå upp på morgonen. måste bättra mig mycket bättre med det. ska börja att ta halv 8/8 till å börja med. annars blire för tufft. vaknade dock 7 men ah det var för tufft för att hålla sig helt vaken.

jag är JÄTTE törstig varje gång jag vaknar (vaknar på natten och är det med) så jag brukar börja dagen med ett glas mjölk. ska byta ut det mot vatten sedan och så måste jag få igång vatten drickandet!!

vägde mig idag, vågen stod på 66.1. vägde mig 3 gånger bara för att vara helt säker. dock e jag osäker på om våran våg e korrekt, den separ ibland vilket gör mig orolig.. men ah var sjukt nöjd över det i alla fall! måste bara få bukt på morgon rutinerna, sen kan jag äntligen börja träna! ska typ köpa springskor nu i helgen! LÄNGTAR!!!

2011-04-05

träningsschema:

måndag: zumba kanske annars vila
tisdag - fredag: cykla - 30 min + när det blir varmare springa på kvällen också
lördag - söndag: yoga - 1 timme + styrka

okej detta är träningsschemat som jag SKA följa. jag tänkte mjukstarta så att jag inte tappar och skiter i det totalt. annars käns detta riktigt bra. och här kommer mitt matschema. jag har alltid vart i behov av struktur. skolan/jobbet/livet och när jag inte har haft det så har allt fallit samman. därför måste jag ha ett matschema också, här kommer det.

matschema:

måndag: vad jag vill förutom socker
tisdag - söndag: frukost; 1 glas vatten. lunch; 1 skål gröt med bär. middag; soppa. BARA drick vatten/juice ibland från och med nu.

idag va mixad. sket i arbetsförmedlings grejen, ringde och sa att jag var sjuk. måste dit såsmåningom men ah fan inte idag. vaknade dock typ lite innan 7, vilket var bra. känner att 9 vilket jag brukar gå upp är för sent om jag ska träna och så. har ätit gröt och knäckebröd idag. känner mig ändå som ett fetto och så jävla ful..






2011-04-04

okej idag har vart en bra dag, tror jag. skulle ha tränat men min bror va hemma så då kunde jag inte. imorgon kan jag tyvärr inte heller köra då jag ska till någon jävla grej på arbetsförmedlingen.. längtar inte.

jag kan nu officiellt säga att jag kan tacka nej till sötsaker hur lätt som bara den. det gör mig ganska så nöjd. slipper tänkta på det så mycket. kroppen går på vana. om man slutar äta så mycket så accepterar den det. längtar redan. ska ta 3-5 dagar.

jag känner hetsen och längtar efter att börja träna. kommer ihåg för 2 år sedan, då var jag ute och sprang varje kväll. ska komma in i det igen!! ska skriva ett tränings-schema så jag kommer in i det. kommer vara jobbigt i början, men jag längtar också! 2 av mina vänner har tränat i typ 2 månader nu. man kan se hur de har blivit mycket smalare. kan de så kan fan jag med!

hittade idag mitt ideal. hur jag KOMMER se ut när jag e klar. detta kommer bli bra!


RSS 2.0